‘5, 6, 7, 8 go!’ Zo klonk het maandagmorgen 5 november meerdere malen uit de gymzaal van OBS De Burght in Amsterdam. Juf Viviane van Dans Dans Dans heeft de hele ochtend swingende en stoere dansworkshops gegeven aan verschillende groepen 3, 4 en 5. De kinderen kregen een korte workshop van 40 minuten om kennis te maken met de Kidsdance lessen van Dans Dans Dans. Na een korte opwarming en een simpele stretch werden de kinderen aan het werk gezet om de dansoefeningen gezamenlijk uit te voeren. Tussendoor even een spelletje en daarna door om een energieke dans aan te leren. Iedereen kreeg aan het einde van de workshop nog de kans om los te gaan en zijn/haar eigen coole dans moves te laten zien.

Op maandag 12 november heeft juf Viviane ook dansworkshops van 30 minuten gegeven aan alle kleuterklassen. De juf was erg onder de indruk van de leerlingen uit alle jaargroepen, ‘wat hebben ze enthousiast mee gedaan!’

Alle lessen werden aangeboden vanuit Dans Dans Dans en het is mogelijk om elke woensdagmiddag lessen bij ons te volgen in de zaal van Studio 95, onze nieuwe locatie in Amsterdam.

Rooster woensdag:
13.30 – 14.15 uur: Peuterdans (2-3 jaar)
14.15 – 15.15 uur: Kidsdance (4-6 jaar)
15.15 – 16.15 uur: Kidsdance (7-9 jaar)
16.15 – 17.15 uur: Kidsdance (10-12 jaar)

Mocht uw zoon of dochter enthousiast geworden zijn en vaker willen dansen dan kunt u hem/haar aanmelden voor een gratis proefles in de dansstudio via het contactformulier.
Of even bellen naar: 06-23218349

Laag inkomen?
Kunt u vanwege een laag inkomen geen danslessen voor uw kind betalen?
Dan kunnen wellicht de volgende instanties helpen:
www.jeugdfondssportencultuur.nl
www.jongerencultuurfonds.nl (indien u in Amsterdam woont)

Het Jongerencultuurfonds of Jeugdfonds Sport en Cultuur betaalt het lesgeld voor één culturele activiteit per jaar.

Het adres van onze locatie in Amsterdam:
Tussen de Bogen 95
1013 JB Amsterdam

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.