Rooster dansseizoen 2023-2024

Wij werken met 3 perioden per dansseizoen waarvoor je je kunt inschrijven. Wanneer een groep niet vol is kun je tussentijds instromen en betaal je alleen de resterende lessen van de desbetreffende periode. Je kunt voor je start een GRATIS proefles volgen. Je kan deze aanvragen via het formulier: proefles aanvragen.

Periode 1: ma. 4 september t/m zo. 24 december 2023 (15 lesweken)
Periode 2: ma. 8 januari t/m zo. 31 maart 2024 (11 lesweken)
Periode 3: ma. 1 april t/m zo. 21 juli 2024 (14 lesweken)

Workshops/performances geven wij op aanvraag in heel Nederland. Betref het een workshop die niet op onze website staat? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier.

Vakanties, vrije dagen en bijzonderheden

In onderstaand rooster is te zien welke bijzonderheden er zijn. Op feestdagen en in vakanties zijn er geen reguliere lessen in Diemen en Amsterdam. Workshops, kinderfeestjes en performances zijn dan wel gewoon te boeken.

Kijklessen, demonstratie(s), eindshow

Bij de reguliere lessen is er één keer per dansseizoen een kijkles voor familie en vrienden. Ook is er rond Kerstmis een kleine demonstratie tijdens de laatste helft van de les. Aan het eind van het dansseizoen is er een eindshow in het theater waar alle groepen aan deelnemen. De week na de eindshow hebben we altijd nog een les, zodat we nog een gezellige afsluiting met de leden hebben voor de zomervakantie.

Locaties

Hieronder zijn de adressen te vinden van de locaties waar wij reguliere danslessen geven.

Diemen:
Sint-Petrusschool (in de speelzaal) / Ouddiemerlaan 108 / 1111 HL / Diemen

Amsterdam Nieuw-West:
Burgemeester de Vlugtschool (in de speelzaal) /
Jan de Louterstraat 11/ 1063 KX/ Amsterdam