Lekker dansen, springen, swingen en je uitleven op de nieuwste hits?
Dan is Kidsdance iets voor jou!

Wat is Kidsdance?
Kidsdance is een dansles voor jongens en meiden vanaf 4 jaar. Tijdens de Kidsdance lessen maken we gebruik van verschillende muziek- en dansstijlen. De muziekstijlen zijn Pop, R&B, Latin, House e.a. Voorbeelden van de dansstijlen zijn Streetdance, Jazzdance, Modern, Showdance, Hiphop, enz.

Bij Kidsdance krijgen de kinderen één of meerdere choreografieën aangeleerd. Bovendien leren ze spelenderwijs de basisbeginselen van dans, zoals het uitvoeren van verschillende danspasjes, het aannemen van een juiste houding, op de maat dansen, het herkennen van muziekfrases en het leren onthouden van pasjes. Verder spelen we iedere les gezellig met z’n allen een dansspelletje!

Kidsdance is goed voor je conditie, draagt bij aan de muzikale vorming, stimuleert de motorische-, sociaal-emotionele en verstandelijke ontwikkeling en last but not least: het is ontzettend leuk om te doen!

Kidsdance  4-6 jaar / 7-9 jaar / 10+
Om recht te kunnen doen aan de verschillende niveaus van de kinderen bij Kidsdance, verdelen we de kinderen meestal in bovenstaande leeftijdsgroepen.  De lessen Kidsdance zijn qua opzet bij alle leeftijdsgroepen vrijwel gelijk. De oefeningen en choreografieën zijn uiteraard aangepast aan het niveau van de kinderen in de les en worden moeilijker naarmate de kinderen ouder worden.

In het rooster is te zien op welke dagen en op welke locatie(s) we Kidsdance geven.

Het aanvragen van een gratis proefles Kidsdance kan via het formulier: proefles aanvragen.