Afgelopen maandag 11 maart waren juf Enneke en juf Viviane van Dans Dans Dans aanwezig om een aantal vrolijke en vooral swingende danslessen te geven op bredeschool De Zeeheld in Amsterdam. In de korte workshop van 30 of 45 minuten konden de kinderen van de kleuterklassen en groep 3 en 4 kennis maken met de kidsdance lessen van Dans Dans Dans die elke woensdag na school gegeven worden in Studio 95.

Na een korte opwarming en een simpele stretch werden de kinderen aan het werk gezet om de dansoefeningen gezamenlijk uit te voeren. Tussendoor even een spelletje en daarna door om een energieke dans aan te leren.
Iedereen kreeg aan het einde van de workshop nog de kans om los te gaan en zijn/haar eigen coole dans moves te laten zien. De juf was erg onder de indruk van alle leerlingen, ‘wat hebben ze goed mee gedaan en wat hebben we er een gezellig feestje van gemaakt samen!’

Op maandag 18 maart zal juf Viviane terug komen en ook bij de peuterklassen een 45 minuten dansworkshop geven. Alle lessen worden aangeboden vanuit Dans Dans Dans en het is mogelijk om elke woensdag lessen bij ons te volgen in Studio 95, onze nieuwe locatie in Amsterdam.

Rooster woensdag:
13.30 – 14.15 uur: Peuterdans (2-3 jaar)
14.15 – 15.15 uur: Kidsdance (4-6 jaar)
15.15 – 16.15 uur: Kidsdance (7-9 jaar)
16.15 – 17.15 uur: Kidsdance (10-12 jaar)

Mocht uw zoon of dochter enthousiast geworden zijn en vaker willen dansen dan kunt u hem/haar aanmelden voor een gratis proefles in de dansstudio via het contactformulier.
Of even bellen naar: 06-23218349.

Laag inkomen?
Kunt u vanwege een laag inkomen geen danslessen voor uw kind betalen?
Dan kunnen wellicht de volgende instanties helpen:
www.jeugdfondssportencultuur.nl
www.jongerencultuurfonds.nl (indien u in Amsterdam woont)

Het Jongerencultuurfonds of Jeugdfonds Sport en Cultuur betaalt het lesgeld voor één culturele activiteit per jaar.

Het adres van onze locatie in Amsterdam:
Tussen de Bogen 95
1013 JB Amsterdam

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.